Okurka s kimchi omáčkou

Křupavá okurka s kimchi omáčkou. Pikantní vůně a chuť kimchi stimuluje lahodnou chuť okurky. Podávejte chlazené.

Vytisknout recept
Okurka s kimchi omáčkou
Chod Předkrmy
Kuchyň Asijská
Doba vaření 20 minut
Porce
Suroviny
Chod Předkrmy
Kuchyň Asijská
Doba vaření 20 minut
Porce
Suroviny
Pokyny
  1. Okurku nakrájejte na 4 proužky a osolte je. Po 3 - 5 minutách je opláchněte studenou vodou. Osušte je suchým savým ručníkem. Ve velké míse promíchejte zázvor a zbývající koření.
  2. Po smíchání směsi, nandáme směs na okurku a dáme do mělké misky nebo na talíř. Nechte okurku kimchi v ledničce po dobu 1-2 hodin, aby byla jedlá.
  3. S těmito jednoduchými kroky jste vytvořili kimchi okurku pro celou rodinu.
Sdílet tento recept